Terapi

Uanset hvilken form for terapeutisk kombination, der anvendes i samtalen, forsøger jeg at have fokus på paralleller mellem fortid, nutid samt her og nu situationen.

Individuel behandling

Som udgangspunkt arbejder jeg ikke stringent ud fra en bestemt psykologisk
retning, jeg mener, at de fleste psykologiske teorier har noget at tilbyde i forståelsen og behandlingen i klinisk praksis.

Oftest er det højst individuelt, hvad der giver mening for den enkelte klient og hermed bevirker en ændring i den givne situation. Jeg anvender således et bredt spekter af tilgange, men jeg har en forankring i den dynamiske tradition.

Dynamisk psykologi arbejder ud fra, at vi som mennesker danner en række forsvar, som benyttes for at undgå pinlige og ubehagelige oplevelser.

​Oplevelser som, selvom de måske er glemte, alligevel fortsætter med at påvirke vores liv, og de beslutninger man foretager sig her og nu, på en ikke hensigtsmæssig måde.

Uanset hvilken form for terapeutisk kombination, der anvendes i samtalen, forsøger jeg at have fokus på paralleller mellem fortid, nutid samt her og nu situationen. Det gør jeg for at belyse den aktuelle problemstilling, og for at give mulighed for ændring fremadrettet.

Aut. specialist i psykoterapi og klinisk psykologi

Helle Annette Neil

”Min generations største opdagelse er, at mennesker kan ændre deres liv ved at ændre deres indstilling”
– Albert Schweizer
Du er altid velkommen til at kontakte mig

Mine informationer

Overenskomst med sygesikring

​Telefontid: tirsdag, onsdag og torsdag: 13.00 – 13.30
Telefon: 30 24 49 81​ – Mulighed for at lægge besked på telefonsvarer

Email: info@neil-psykologi.dk

​Adresse: Mellemvej 6, 8800 Viborg

CVR: 31098807